7103 Sayılı Raporumuzu Personel Genel Müdürlüğüne Sunduk

Yazı Tarihi :21 Şubat 2019
8.282 Kez Görüntülendi

27 Mart 2018 tarihli ve 30373 Sayılı 2. Mükerrer olarak Resmi gazetede yayınlanan “7103 Vergi Kanunları kapsamında “SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ” ile ilgili hazırlamış olduğumuz raporumuzu Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipleri Genel Müdürü Sayın Metin YENER sunduk.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet ile birlikte Eski Adalet Bakanı, Anayasa Komisyonu Başkanı, Yozgat Milletvekili Sayın Bekir BOZDAĞ’ı makamında ziyaret sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürünü Sayın Metin YENER ile yapmış olduğumuz görüşmede SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ konusu hakkında bilgilendirme yapmıştık,

Sayın YENER ile gerçekleşen toplantı ve bilgilendirmeden sonra SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ hakkında yapmış olduğumuz SORUN ve ÇÖZÜM önerileri raporumuzu Sayın Genel Müdürümüzü sunduk, 7103 Sayılı kanun hakkında sorunların giderilmesi ilişkin bizlere destek olacağını belirtti.

YURT Sendikaları olarak tekrardan Sayın Bekir BOZDAĞ ve Sayın Metin YENER‘e göstermiş olduğu nezaketten dolayı üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YURT – Sendikaları

Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze sunmuş olduğumuz dosyamız aşağıdadır.

1. latife dedi ki:

sayın yetkililer lütfen sizden haber bekliyoruz hergün sitenizi takip ediyoruz

2. SEVDA ATEŞ dedi ki:

hocam ses seda yok mu? biraz daha mücadele….

3. MUSTAFA dedi ki:

selamlar sayın yetkililer rica mahiyetinde soruyorum konu ile ilgi herhangi bir gelişme oldu mu burdan olumlu yahutta olumsuz bir açıklma yapabilrmsiniz

4. gülçin bayar dedi ki:

Antrenör ve uzmanlık basketbol lisans eğitimimi 2015 tarihinde bitirdim. Ancak pedagojik formasyonumu 2 ay 15 günlük zaman geçikmesi vardır. inşallah formasyonu ele almazlar. Beden eğitimi öğretmeni hizmetli kadrosundayım.7 yıl çalıştım bizim zamanımızda öğrenim durumuna göre atama yapılmadı. size çok güveniyoruzz. gerçekten sadece size güveniyoruz. bu durumunda üstesinden çıkacağınızı biliyoruz.

5. Tuncay dedi ki:

EGM de meslek yuksekokulu mezunuyum kidem yilim dusuk oldugu icin benimde atamam yapilmadi teknikerlikgi ihraz etmeme ragmen atamam yapilmadi

6. Emel dedi ki:

7. SEVDA ATEŞ dedi ki:

SİZLER SAYESİNDE BU İŞ ÇÖZÜLECEKTİR. YASA ÇIKMIŞSA POZİTİF YÖNDE İLERLEYEBİLİRLERDİ. SADECE SORUNDAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYOR. İNŞALLAH TÜM ÖĞRETMENLER SORUNSUZ ATANIRLAR.SİZ BAŞARIRSINIZ. FORMASYONUM 26/02018 TARİHİDE ONU BAZ ALMAZLAR İNŞALLAH.

8. SÜLEYMAN AYDOĞDU dedi ki:

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZDEN 9.MADDE TAM YERİNDE İSABET OLMUŞ İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR.

9. HACIRE SOLMAZ dedi ki:

vallahi helal olsun bunun da üstesinden geleceksiniz biliyoruz tuttuğunuzu koparacaksınız.devletimizde yanımızdadır sizer sayesınde

10. Alican dedi ki:

Öncelikle Allah binlerce kez razı olsun emek veren maddi, manevi çabalayan herkezden,, yazdığınız çözüm önerileri 10 madde imzamı atarım, aklın yolu birdir elbet bizi anlayacak, zihni açık ufku geniş vicdanlı yetkililer çıkacaktır, bu arada ( her kes) degil herkez yazsanız daha uygun olurdu neyse :)) sevgilerle yurt sendikaları

11. Bayram YILDIRIM dedi ki:

Sayın Başkanım;
    7103 sayılı Kanun Hk. sorunlara karşı çözüm önerilerinizle bizlerin kimsesiz olmadığını bir kere daha göstermiş olduğunuz çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Çabalarınıza karşı duyarlılık gösteren yetkilerimize saygılarımı sunarım.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.

By - TFNGL