7103 Sayılı Raporumuzu Personel Genel Müdürlüğüne Sunduk

Yazı Tarihi :21 Şubat 2019
21.353 Kez Görüntülendi

27 Mart 2018 tarihli ve 30373 Sayılı 2. Mükerrer olarak Resmi gazetede yayınlanan “7103 Vergi Kanunları kapsamında “SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ” ile ilgili hazırlamış olduğumuz raporumuzu Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipleri Genel Müdürü Sayın Metin YENER sunduk.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet ile birlikte Eski Adalet Bakanı, Anayasa Komisyonu Başkanı, Yozgat Milletvekili Sayın Bekir BOZDAĞ’ı makamında ziyaret sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürünü Sayın Metin YENER ile yapmış olduğumuz görüşmede SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ konusu hakkında bilgilendirme yapmıştık,

Sayın YENER ile gerçekleşen toplantı ve bilgilendirmeden sonra SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ hakkında yapmış olduğumuz SORUN ve ÇÖZÜM önerileri raporumuzu Sayın Genel Müdürümüzü sunduk, 7103 Sayılı kanun hakkında sorunların giderilmesi ilişkin bizlere destek olacağını belirtti.

YURT Sendikaları olarak tekrardan Sayın Bekir BOZDAĞ ve Sayın Metin YENER‘e göstermiş olduğu nezaketten dolayı üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YURT – Sendikaları

Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze sunmuş olduğumuz dosyamız aşağıdadır.

1. MEMET dedi ki:

CEVAP YOK MU? KURUMLARIN KEYFİNE BIRAKILDIK BİZİM SENDİKA HİÇ BİRŞEY SÖYLEMİYOR EYY YURTLU ÇIKARSIZ SENDİKALI KARDEŞİM ??SAYIN YETKİLİ DURUM NEDİR HANGİ AŞAMADA?BİZ NE KADAR DAHA BELİYCEZ

2. İSMAİL HAZIRLAR dedi ki:

lütfen konuyu saptıracak nitelikte yorumlar yapılmasın arkadaşlar. Bu alanı ticari bir sendikadan çok kendi evimiz gibi görmeye çalışalım.sadece lehinize olan şeylerle ilgilenmeyelim.bireysel değil mümkünse ortak sorunumuz olarak konuları değerlendirelim. Saygılar…….

3. İSMAİL HAZIRLAR dedi ki:

Öncelikle üyeniz olmama rağmen SHÇEK in bir ferdi olarak siz değerli sendikanın yaptığı her türlü çaba ve emeğe saygı duyuyor ve canı gönülden teşekür ediyorum.Ben bu yasa çıktığında vatani görevimi ÇANAKKALE ‘de yapmaktaydım.yaklaşık 1 yıl geçti benimle beraber 6 arkadaş dilekçe verdik ama herhangi bir cevap gelmediği gibi, telefon ile de herhangi bir muhatap bulamadık ,ancak şifaen öğrendiğim kadarıyla bu süreçte benim bağlı olduğum bakanlığım 250’ye yakın Teknisyen ve Tekniker ataması yaptı.Konunun Enteresan tarafı konu ile ilgili her arama yaptığımızda DEĞERLENDİRME yapıldığı söylendi ve kararın topluca verileceği belirtildi ancak görünen o ki sadece belli bir kesimin bu yasadan faydalanabildiği yapılan atamalarla görülecektir.bu iş olmasa da Yinede bu yasada ve diğer konularda emekleri geçen sendikanın değerli başkan ve diğer tüm çalışanlarına canı gönülden şükranlarımı sunarım.Allah Yar ve Yardımcınız Olsun.Saygılarımla…

4. latife dedi ki:

sayın yetkililer lütfen sizden haber bekliyoruz hergün sitenizi takip ediyoruz

1. Cafer dedi ki:

Ne cevabı bekliyorsunuz hayla!!! Umut satıyorlar boşa beklemeyin olmuyor çözemiyorlar, geçilmez dağlar var olmuyor,, hizmetli olarak kalacağız gerçeği görün!!

5. SEVDA ATEŞ dedi ki:

hocam ses seda yok mu? biraz daha mücadele….

6. MUSTAFA dedi ki:

selamlar sayın yetkililer rica mahiyetinde soruyorum konu ile ilgi herhangi bir gelişme oldu mu burdan olumlu yahutta olumsuz bir açıklma yapabilrmsiniz

1. Cafer dedi ki:

İnanmayın ciddiye almayın bizim uğraşıp talep ettiğimiz şeyleri randevu alıp gidiyorlar makamlara iletiyorlar ama çokta önemli degil sahipsiz zaten ses çıkarmaz diyorlar 2 ayda cvb gelmedi mi, danışıklı dövüş bunlarınki,, Sendika olarak bence hiç saglıklı işler yapmıyorlar, kanun çıktı onu bile gümbür gümbür üstüne sıcağı sıcağına gidip yanlışı hatayı düzeltemediler!!! Düz liseliler memur olacaktı ama olmadı,, şehit yakınları ortaokul mezunu olarak masa başı görev yaptı,, ama biz annesi belki de,ögretmen Vs vefat etmiş babası belki polis, savcı hakim yada işçi emekçi ama kazada kaybetmiş kimsesiz kalmış bizler masa başı görevi memur ünvanına gelemedik, bu sendikanın yapabileceği birşey yok yaparsa helal olsun derim ama yapamaz,, boşa heves yapmayın derim.. Bir buçuk sene olacak daha çokkk beklersiniz

7. gülçin bayar dedi ki:

Antrenör ve uzmanlık basketbol lisans eğitimimi 2015 tarihinde bitirdim. Ancak pedagojik formasyonumu 2 ay 15 günlük zaman geçikmesi vardır. inşallah formasyonu ele almazlar. Beden eğitimi öğretmeni hizmetli kadrosundayım.7 yıl çalıştım bizim zamanımızda öğrenim durumuna göre atama yapılmadı. size çok güveniyoruzz. gerçekten sadece size güveniyoruz. bu durumunda üstesinden çıkacağınızı biliyoruz.

8. Tuncay dedi ki:

EGM de meslek yuksekokulu mezunuyum kidem yilim dusuk oldugu icin benimde atamam yapilmadi teknikerlikgi ihraz etmeme ragmen atamam yapilmadi

9. Emel dedi ki:

10. SEVDA ATEŞ dedi ki:

SİZLER SAYESİNDE BU İŞ ÇÖZÜLECEKTİR. YASA ÇIKMIŞSA POZİTİF YÖNDE İLERLEYEBİLİRLERDİ. SADECE SORUNDAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYOR. İNŞALLAH TÜM ÖĞRETMENLER SORUNSUZ ATANIRLAR.SİZ BAŞARIRSINIZ. FORMASYONUM 26/02018 TARİHİDE ONU BAZ ALMAZLAR İNŞALLAH.

11. SÜLEYMAN AYDOĞDU dedi ki:

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZDEN 9.MADDE TAM YERİNDE İSABET OLMUŞ İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR.

12. HACIRE SOLMAZ dedi ki:

vallahi helal olsun bunun da üstesinden geleceksiniz biliyoruz tuttuğunuzu koparacaksınız.devletimizde yanımızdadır sizer sayesınde

13. Alican dedi ki:

Öncelikle Allah binlerce kez razı olsun emek veren maddi, manevi çabalayan herkezden,, yazdığınız çözüm önerileri 10 madde imzamı atarım, aklın yolu birdir elbet bizi anlayacak, zihni açık ufku geniş vicdanlı yetkililer çıkacaktır, bu arada ( her kes) degil herkez yazsanız daha uygun olurdu neyse :)) sevgilerle yurt sendikaları

14. Bayram YILDIRIM dedi ki:

Sayın Başkanım;
    7103 sayılı Kanun Hk. sorunlara karşı çözüm önerilerinizle bizlerin kimsesiz olmadığını bir kere daha göstermiş olduğunuz çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Çabalarınıza karşı duyarlılık gösteren yetkilerimize saygılarımı sunarım.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.

By - TFNGL