YURT SENDİKALARI

YURT Tarım Sen 2. Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Yazı Tarihi :22 Ekim 2018
4.171 Kez Görüntülendi

YURT – TARIM SEN (Yurt – Tarım ve Orman Çalışanları Sendikası) Tüzüğü gereği yapılacak olan “2. Olağan Genel Kurul Toplantısı” 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 15.00’de Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

20 Ekim 2018 tarihinde yapılan YURT – Eğitim Sen Kurucu ve Genel Başkanı Sayın Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY, değerli Üyelerimiz, YURT Sendikaları Sevdalıları, çok sayıda misafir ve davetliler katıldılar.

Açılış konuşması ve gündemin okunmasının ardından divan heyeti seçildi, divan seçimi sonrası ise saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından hemen sonra gündem maddelerine geçildi. Yapılan 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda yönetim, denetleme ve disiplin kurulu aşağıdaki şekilde sonuçlanmıştır.

YURT Tarım Sen

Henüz yorum yapılmamış.