YURT Sendikları’nın yeni yıl mesajı « YURT Sendikaları

YURT Sendikları’nın yeni yıl mesajı

Bu haber 30 Aralık 2018 - 1:56 'de eklendi ve 14 views kez görüntülendi.

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. “Biz Birlikte Güçlüyüz“.

2019 yılının kardeşlik duygularının pekiştiği, insanların birbirlerine sevgiyle muhabbetle baktığı ülkemiz için başarı, barış, huzur ve esenlikler yılı olmasını; sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyoruz

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu