YURT Sendikaları’nın Ramazan Ayı Mesajı « YURT Sendikaları

YURT Sendikaları’nın Ramazan Ayı Mesajı

Bu haber 05 Mayıs 2019 - 17:03 'de eklendi ve 24 views kez görüntülendi.

Mübarek Ramazan ayının sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını temenni ederiz.

Bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olması  için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını diler, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dileriz.

YURT – Sendikaları