YURT Sendikalarının 23 Nisan Mesajı « YURT Sendikaları

YURT Sendikalarının 23 Nisan Mesajı

Bu haber 23 Nisan 2017 - 9:05 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

YURT Sendikaları olarak; İnanıyoruz ki; çocuklarımız zengin kültürümüzden, bağımsızlık mücadelemizden, demokrasinin değerlerinden güç alarak ülkemizi daha da ileri seviyelere götüreceklerdir.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz

YURT SENDİKALARI