YURT Sendikalarının 23 Nisan Mesajı

Yazı Tarihi :22 Nisan 2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

YURT Sendikaları olarak; İnanıyoruz ki; çocuklarımız zengin kültürümüzden, bağımsızlık mücadelemizden, demokrasinin değerlerinden güç alarak ülkemizi daha da ileri seviyelere götüreceklerdir.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL