YURT SENDİKALARI

YURT Sendikaları’nın 10 Kasım ATATÜRK’ü Anma Günü Mesajı

Yazı Tarihi :9 Kasım 2018

Türk milletinin Anadolu topraklarında başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşku yoktur ki Atatürk sayesinde başarıya ulaşmıştır. Onun milleti ile yazmış olduğu destan, bir milletin her türlü imkansızlık içerisinde dahi bir liderle neler yapabileceğinin göstergesi olmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ulusuna en büyük mirası Türkiye Cumhuriyeti’dir. Atatürk’ün aziz hatırasına ve onun mirasına sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha güçlü, daha demokratik çok daha kalkınmış ve ilerlemiş bir ülke yapmak için çalışmak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakla olacaktır.

Bu inançla, vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyoruz.

YURT Sendikaları

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

Web Design - TFNGL