YURT – Sendikalarından Ramazan Ayı Mesajı « YURT Sendikaları

YURT – Sendikalarından Ramazan Ayı Mesajı

Bu haber 27 Mayıs 2017 - 8:26 'de eklendi ve 14 views kez görüntülendi.

YURT – Sendikaları olarak Ramazan Ayı’nın dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. On bir ayın sultanı Ramazan Ayı o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür, Bu duygu ve düşüncelerle tüm üyelerimizin ve ailelerinin, halkımızın ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

YURT  Sendikaları