YURT Sendikaları olarak Van İl Temsilciliği bir araya gelip hasret giderdik. « YURT Sendikaları

YURT Sendikaları olarak Van İl Temsilciliği bir araya gelip hasret giderdik.

Bu haber 16 Ekim 2018 - 10:02 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

YURT Sendikaları olarak 13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat:10:00’da Van Merkez Sütçü Kenan Kahvaltı Salonunda YURT kardeşlerimiz ile bilikte Van İl Temsilciliği Aile kahvaltısında bir araya gelip hasret giderdik.

YURT Sendikalarına gönül vermiş, değerli YURT Kardeşlerimiz bu onurlu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmadığınız için; ayrıca bu gün bizleri Van’da misafir ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Yapılan toplantıda; 27 Mart 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 24. ve 25. Maddeler hakkında görüş alış verişinde bulunduk ve değerli YURT Kardeşlerimizi bilgilendirdik.

Kardeş demek aynı anne babadan doğmak değildir. Kardeş olmak için kan bağına gerek yoktur. Acısını acın olarak hissedip, mutlu olduğunda mutluluğu onunla paylaşabilmektir.

Bu büyük YURT ailesini bir arada olmamızı sağlayan YURT Sendikaları ( YURT Eğitim Sen) Van İl Temsilcisi Sayın Ercan YILDIRIM, Emrah ÇİFTÇİ (YURTLU), Umut TÜZÜN ve Tayyar KOZAN’a teşekkür ederim.

YURT Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı Halil YOLALAN ve Sayın Ferhat YILMAZ’a teşekkür ederim.

Biz Birlikte Güçlüyüz…

Hakan ÇELİKSOY