YURT Sendikaları olarak Anıtkabir’i Ziyaret Ettik

Yazı Tarihi :15 Aralık 2017

YURT Sendikalarının ülke genelinde teşkilatlanması adına yapmayı planladığımız Büyük Ankara buluşması öncesi Anıtkabir’i Ziyaret Ettik.

ANITKABİR ziyareti gerçekleştiren YURT Sendikaları ( YURT Eğitim Sen , YURT Sağlık Sen , YURT Büro Sen  ve YURT Tarım Sen ) Yönetim Kurulu üyeleri, YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY ve YURT – Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT mozoleye çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundular.

YURT – Sendikaları
Basın, İletişim ve AR – GE Birimi

1. Cüneyt Yıldırım dedi ki:

Sizinle gurur duyuyorum iyi ki varsiniz
    Herşey yurt kardeşliği için ama anlayana…
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…
    NE MUTLU YURTLUYUM DİYENE…
    YURTSENLE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ…

2. Ali dedi ki:

Harika ?aslını bilen geçmişine saygılı insanlar olması umut verici, bi husus var sınavsız görevde yükselme konusu ne durumda yazışma kurallarına göre 15günde cvb gelmesi gerekirken Kasım dan beri bekliyoruz, Sayın dernek başkanım bir bilgilendirme bekliyoruz! Lise, üniversite, lisans mezunu arkadaşlarımız sabırla sizden haber bekliyoruz, şehit yakınları ilkokul mezunu olsa bile memur kadrosuna geçirildi Aralık 14 de onlarda 2828 yasa ile pozitif ayrımcılık ile işe başladı bizde , kaç intihar kaç ölüm daha olması gerekiyor, lütfen olumlu yada olumsuz süreçle ilgili bilgi almak istiyoruz,biz birlikte gucluysek gücünüzü görmekten onur duyacağız!

WEB SAYFALARINI ZİYARET ETMEK İÇİN SENDİKA LOGOSUNU TIKLAYINIZ

yurt111egti111sag11bur111tari111