YURT Sendikaları Nisan Ayı Bakanlık ve İl Ziyaretleri « YURT Sendikaları

YURT Sendikaları Nisan Ayı Bakanlık ve İl Ziyaretleri

Bu haber 04 Mayıs 2018 - 10:00 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

Yurt Sendikaları Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT  Sendikaları katılımları ile Nisan ayında bakanlık ve il ziyaretleri gerçekleştirdik.

Vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve tüm Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – Sendikalı Olunmalı) toplantıları için il ziyaretlerimizi ve Sınavsız Unvan Değişikliği hakkında Bakanlıklara ziyaret gerçekleştirdik.

Bizleri bu illere davet eden ve bizlere zaman ayırıp gelen  mangal yürekli, gönlü güzel, kendi güzel, can dostlara, güzel insanlara teşekkür ederiz.

YURT Sendikaları