YURT Sendikaları Mersin ilinde Birlik ve Beraberlik yemeğinde buluştu

Yazı Tarihi :11 Şubat 2017
1.065 Kez Görüntülendi

YURT Sendikaları Genel Merkez tarafından Mersin İlinde Organize Edilen Birlik ve Beraberlik yemeğinde bir araya geldiler.

Düzenlenen Birlik ve Beraberlik yemeğine YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – Ay Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – Ay Büro Sen Genel Başkanı Murat BEDİR ve YURT – Ay Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY katıldı.

YURT Sendikaları Genel Merkez tarafından Mersin İlinde Organize Edilen Birlik ve Beraberlik yemeğinde, Üyeler aile ortamında akşam yemeğinde hasret giderdiler.

1. Ha dedi ki:

Mersin YURT – Sendikaları İl Temsilciliği 2. Birlik ve Beraberlik gecesinde emeği geçen başta Ayhan GÖK, Selçuk ORUÇ, Şefik SERBET, Sinan ÇİÇEK ve İl Temsilcilmiz Durmuş BAŞOĞUL’a üyelerimize ve bütün katılımcılara teşekkür eder, saygılar Sunarım.