YURT Sendikaları İzmir ili ziyareti gerçekleştirdik « YURT Sendikaları

YURT Sendikaları İzmir ili ziyareti gerçekleştirdik

Bu haber 16 Aralık 2018 - 12:11 'de eklendi ve 9 views kez görüntülendi.

YURT – Sendikaları İzmir İl Temsilciliği olarak Değerli Üyelerimiz ve kamu çalışanları 7103 SK ve Genel değerlendirme toplantısı 16 Aralık 2018 Pazar günü YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın Hakan ÇELİKSOY, YURT – Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – Büro Sen Genel Başkanı Murat BEDİR, YURT Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY ve YURT – Eğitim Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin  katılımları ile gerçekleşti.

Programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

YURT – Sendikaları
Basın İletişim ve AR-GE Bürosu