YURT Sendikaları Her zaman YURT Kardeşlerimizin Yanındadır.

Yazı Tarihi :10 Ocak 2018

2828 sayılı kapsamda yetiştirme yurdu kalan çocuklara ilişkin Yaşar KESKİN’in sosyal medya hesabında

Çocuk esirgeme kurumlarında yetişmiş kişilere dikkat. daire Amiri emir komuta yetki verilmemesi. Güzel insanları tenzih ediyorum. Fetoşun emir erleri bunlar” şeklinde olup, aslı astarı olmamasına rağmen ülkemizin geçirdiği şu zorlu günlerde YURT Sendikaları üyeleri ve Yetiştirme yurdundan ayrılan kardeşlerimiz açısında telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğuracak şekilde bir paylaşımda bulunmuştur.

YURT Sendikaları ilgili kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Bizi düşman ilan edenler, sendikamızı zarara uğratmaya çalışanlar, üyelerimize ve yurt çocukları hakkında iftira atanlar unutmasınlar; YURT Sendikaları üyeleri ve kardeşleri ile bir birine her zaman bağlıdır ve bu gücünü her ortamda gösterecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YURT Eğitim Sen Yönetim Kurulu

Dava dilekçesini indirmek için tıklayınız.

1. ipek eruz dedi ki:

2. Aytekin celep dedi ki:

Biz birlikte güçlüyüz
    Biz hiç bilmediğimiz illere ataniyoruz ve oralarda isimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ama hep mobik uygulaması yapılıyor kusurumuza bakmayın bizlere sizin kadar sahtekarlığı ogretmediler büyüdüğümüz yerlerde bize saygiyi sevgiyi ve hoş gorulugu öğrettiler soruyorum yaşar keskin sana sen hiç buğlanmış cama anne diye yazdin mi yada baba diye biz böyle buyuduk sendikamizdan Allah razı olsun bizleri bir çatı altına topladiklari için ben gurur duyuyorum yurt çocuğu olmaktan daha yazacok coksey varda bırak onlarda bizim içimizde kalsın roma olur yazacagimiz konular senide saygiziligindan dolayı kiniyorum.

By - TFNGL