YURT SENDİKALARI

YURT Sendikaları Görevde Yükselme Online Deneme Sınavı

Yazı Tarihi :31 Ekim 2018
4.521 Kez Görüntülendi

Siz değerli Üyelerimizin yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavına daha iyi hazırlanmanızı sağlayacak ve bu sınavda başarılı olmanız için Ücretsiz olarak hazırlanan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Kitabını” Üyelerimize teslim ettik.

Yapılacak bu sınav için Sendikamızca Online Deneme Sınavını her konudan 10 soru ve cevap şeklinde hazırlanmış olup aynı konuya çalışmak için PDF formatında  hazırlanan ders kitabına tıklayarak çalışabilirsiniz. ( Bilgi Edinme, Ünvan Değişikliği, 1. nolu Cumhurbaşkanlığı, Aday Memurlar ve izin yönergeleri )yüklenmiş diğer konular en kısa zamanda yüklenecektir.

YURT Sendikaları olarak“09 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavına girecek kardeşlerimizin geleceği açısından çok önemli. Bu yüzden sınavına girecek olanların heyecanlarını, umutlarını paylaşıyoruz. Sınav öncesi ve sınav esnasında, her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak, kendinizden emin, olumlu bir bakış açısıyla, motivasyonunuzu yüksek tutarak sınava girmenizi temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.”

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve AR-GE

Görüş, öneri ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümüne yazınız…

1. Ayşe dedi ki:

Hazırlayan arkadaşım eline sağlık, soru ve çözümler çok güzel olmuş, diğer sendikalardan farklı bir çalışma yapmışsınız tebrik ederim. özellikle ders çalışmak için yaptığınız sunu ve özet çok beğendim
    Ancak Sunu ve özetlerin tüm konularda da olmasını istiyorum. Soru sayısını 10 adetten fazla 23-30 adet daha eklerseniz çok daha iyi olur. Emeği geçen sendika başkanlarıma ve Tufan beye çok teşekkür ederim. saygılarımla.

2. selçuk dedi ki:

konu özetlerini beğendim ankarada hizmetiçi eğitim olacakmı? tufan kardeşim eline sağlık diğer konularında özetlerini bekliyorum

3. selim dedi ki:

aynen katılıyorum güzel çalışma sorular coğalsın tesekkür ederim emeğiniz için

4. Semiha dedi ki:

5. faruk dedi ki:

yurt sendikalarına bizleri bir ailesi olarak gören değerli başkanlarım yaptığınız hizmetlerden görevde yükselme kitabını diğer sendikalar paralı veya cd şeklinde verirken siz ücretsiz vererek bizleri onurlandırdınız teşekkür ederim . bir diğeride diğer sendikalardan farklı olarak online soru bankası ve ders sunusu konuya göre hazırlamanız çok güzel bir hizmet oldu reklam oldu tandığım herkes bizim sendikada olmayan sizin hazırlamış olduğunuz sunu ve soru bankasından çalışıyor başkanım veya hazırlayan tufan başkanım diğer konularıda hazırlarsan çok teşekkür ederim bizim sendika çalışıyor sizin sendika ne yapıyor dediğimde arkadaşlar gıkı çıkmıyor emeği geçen herkese bizi mahçuğ etmediğiniz için sonsuz teşekkürler saygılarımla

Web Design - TFNGL