YURT Sendikaları Birlik ve Beraberlik Kahvaltısında Buluştular « YURT Sendikaları

YURT Sendikaları Birlik ve Beraberlik Kahvaltısında Buluştular

Bu haber 22 Ekim 2016 - 11:19 'de eklendi ve 14 views kez görüntülendi.

YURT Sendikaları Niğde İl Temsilcileri tarafından Organize Edilen Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı, 22 Ekim 2016 tarihinde Niğde Öğretmenevinde gerçekleşti

Düzenlenen Birlik ve Beraberlik YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – Ay Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı (Genel Sekreteri) Fikret YİĞİT, YURT – Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı) Halil YOLALAN, YURT – Eğitim Sen Yozgat İl Temsilcisi Volkan AKGÜL, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun KOCA, Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü, Niğde YURT – Ay Sağlık Sen İl Temsilcisi Yunus AK, Niğde YURT Eğitim Sen İl Temsilcisi Sait AKBULUT, Niğde YURT – AY Derneği Cevdet TEKYÜREK, Sendika Üyeleri ve Niğde Yetiştirme Yurdu eski Müdür ve Öğretmenleri katıldı.

YURT – Sendikaları, Niğde İl Temsilcilikleri Tarafından Organize Edilen Birinci Birlik Kahvaltısında Birlik ve Beraberlik vurgusu yapılırken, Üyeler aile ortamında geçen kahvaltı programında hasret giderdiler.