Yurt Sendikaları Bilgilendirme Toplantısı 7 Nisan’da Çorum ilinde « YURT Sendikaları

Yurt Sendikaları Bilgilendirme Toplantısı 7 Nisan’da Çorum ilinde

Bu haber 19 Mart 2018 - 6:46 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.

Yurt Sendikaları Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT  Sendikaları katılımları ile (YURT – Eğitim Sen, YURT – Sağlık Sen, YURT – Ay Büro Sen  YURT – Ay Tarım Sen)  YURT Sendikalarının Vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve tüm Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – Sendikasına Üye Olunmalı) 07 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13:30’da Çorum Öğretmenevi’nde yapılacaktır.

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu