YURT Sendikaları Bilgilendirme Toplantısı « YURT Sendikaları

YURT Sendikaları Bilgilendirme Toplantısı

Bu haber 12 Aralık 2018 - 9:55 'de eklendi ve 890 views kez görüntülendi.

Yurt Sendikaları Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT  Sendikaları katılımları ile 14 Aralık 2018 tarihi itibariyle yapacak il ziyaretleri belli oldu.

14-15 Aralık 2018 Cumartesi AYDIN

16 Aralık 2018 Pazar İZMİR illerinden yapılacaktır.

Neden YURT – Sen?
Vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve tüm Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – Sendikalı Olunmalı) toplantıları için il ziyaretlerimiz ve kardeşlerimiz için düştük yine yollara. Bizleri bu illere davet eden ve bizleri bekleyen mangal yürekli, gönlü güzel, kendi güzel, can dostlara, güzel insanlara selam olsun.

YURT Sendikaları

Sendika         :0532 380 13 66
Teşkilat Bşk :0505 241 00 17

1 ADET YORUM YAPILDI

Aytaç ardic22/12/2018 / 9:42 amCevapla

Selam arkdaslar ben kayseri talas erkek yetiştirme yurdunda büyüdüm 14 yasda bir hırsızlık olayina karistim 19 yaşında memur oldum 1 sene 7 ay kadar calistim bana bu olaydan 2 sene 3 ay ceza Geldi ama ben 7 gün yatip çıktım ceza evinden benim memurluguma son verdiler ben simdi denetim serbeslik verdiler bana yardımcı olun ben kendimi çok kötü hissediyorum küçük yasda yaptığımdan dolayı memurluğuna son vermeliri çok saçma geliyor bana destek çıkın nolur.