YURT Sendikaları Bilgilendirme Toplantısı

Yazı Tarihi :1 Mart 2017

Yurt Sendikaları Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT  Sendikaları katılımları ile 10 Mart 2017 tarihi itibariyle yapacak il ziyaretleri belli oldu.

10  Mart 2017 Cuma Balıkesir

11  Mart 2017 Cumartesi Uşak

12  Mart 2017  Pazar Manisa illerinden yapılacaktır.

Neden YURT – Sen?
Vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve tüm Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – Sendikalı Olunmalı) toplantıları için il ziyaretlerimiz ve kardeşlerimiz için düştük yine yollara. Bizleri bu illere davet eden ve bizleri bekleyen mangal yürekli, gönlü güzel, kendi güzel, can dostlara, güzel insanlara selam olsun.

YURT Sendikaları

Sendika         :0532 380 13 66
Teşkilat Bşk :0505 241 00 17

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL