YURT SENDİKALARI

YURT Sendikaları Başkanlar Kurulu Toplantı Raporu

Yazı Tarihi :28 Şubat 2018

YURT  Sendikaları Genel Başkanları istişare toplantısı 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul ilinde gerçekleşmiştir.

Toplantı sonucunda YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – Ay Büro Sen Genel Başkanı Murat BEDİR ve YURT – Ay Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY‘ın 2828 Sayılı Kanun ile kamu kurumlarına atanacak ve halen görev yapan kardeşlerimizin bir üst kadroya atanma şartlarını taşıyanlara “SINAVSIZ ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ” hakkında TBMM’ye sunulan torba kanun tasarısının 24. ve 25. Maddesine ilişkin olarak hazırlamış oldukları raporu Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığına gönderdik.

YURT  Sendikaları

1. ismail dedi ki:

acıklanan klavuzda meslek liseler için var sadece düz lise yok ama resmi yazıda ögrenim durumlarına göre ünvanlara atanacak diyor daire başkanı bu şekilde kılavuz yayınlamadı sadece meslek liseler için oda ilgilendiren sadece 3 tane kadro var ben düz lise bitirdim ama başvuru yapamıyorum cünkü tüm y. hzmetliler kadro degiştirse bu sefer hizmetli acıgı olacak diye biz bu haktan yararlanamıyoruz nasıl olacak cözümü

2. Gönül KAYA EMİNOĞLU dedi ki:

Lisans mezunuyum, (Kamu Yönetimi) Bil. İşlermeni olarak görev yapıyorum. Bir üst kadro olan Uzmanlık, kadrosundan yararlanıyormuşum.

Web Design - TFNGL