YURT SENDİKALARI

YURT Sendikaları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesaji

Yazı Tarihi :3 Aralık 2018

YURT Sendikaları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm engellilerin bu özel gününü kutladı.

Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından önem taşımaktadır.

Engelli olmak asla bir kusur değildir. Unutulmamalı ki her insan bir gün engelli bir vatandaş olma potansiyeline sahiptir. Bu nedenle, toplum olarak duyarlılıkla engelli vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları ülkemiz adına büyük bir kazanımdır.

YURT Sendikaları olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz.

YURT SENDİKALARI

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

Web Design - TFNGL