YURT Sağlık Sen Başkanı YİĞİT’in Tıp Bayramı Mesajı « YURT Sendikaları

YURT Sağlık Sen Başkanı YİĞİT’in Tıp Bayramı Mesajı

Bu haber 13 Mart 2018 - 9:06 'de eklendi ve 16 views kez görüntülendi.

YURT Sağlık Sendikası Genel Başkanı İrfan YİĞİT, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan YİĞİT mesajında şu ifadelere yer verdi:

1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da tıp mesleği mensuplarının yurt savunma hareketi şeklinde başlayan Tıp Bayramı, 1976 tarihinden itibaren 14 Mart’ı da içine alarak “Tıp Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, sağlık sorunlarının çözümüne yönelik gösterdiği olağanüstü gayretle mesleklerini icra eden sağlık çalışanları, insanlığa hizmet ederek kutsal bir görevi yerine getirmektedirler.

YURT Sağlık Sen olarak, insana hizmet gibi kutsal bir görevi icra eden, gece gündüz demeden özveriyle mesleklerini sürdüren tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum

İrfan YİĞİT
YURT Sağlık Sen