YURT Büro Sen 2. Genel Kurul Toplantısı yapıldı « YURT Sendikaları

YURT Büro Sen 2. Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Bu haber 31 Mart 2018 - 19:19 'de eklendi ve 20 views kez görüntülendi.

YURT Büro Sen (YURT ve Büro Çalışanları Sendikası) Tüzüğü gereği yapılacak olan “2. Olağan Genel Kurul Toplantısı” 31 Mart 2018 Cumartesi günü 14.00’de Grand Ser Otel’de yapıldı.

31 Mart 2018 tarihinde yapılan YURT – Eğitim Sen Kurucu ve Genel Başkanı Sayın Hakan ÇELİKSOY, YURT – Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT ve  YURT – AY Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY, değerli Üyelerimiz, YURT Sendikaları Sevdalıları, çok sayıda misafir ve davetliler katıldılar.

Açılış konuşması ve gündemin okunmasının ardından divan heyeti seçildi, divan seçimi sonrası ise saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından hemen sonra gündem maddelerine geçildi.

Bizleri bu mutlu günümüzde yalmız bırakmadıkları için teşekkür eder saygılar sunarım.

Divan Başkanlığını ve siz kıymetli Genel Kurul Üyelerimizi saygıyla selamlar, teşekkür ederim.

Murat BEDİR
YURT Büro Sen