YURT SENDİKALARI

YURT – Ay Tarım Sen 2. Genel Kurul İlanı

Yazı Tarihi :3 Ekim 2018
1.424 Kez Görüntülendi

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Tarım – Orman Çalışanları Sendikası (YURT – AY TARIM SEN) Tüzüğü gereği yapılacak “2. Olağan Genel Kurul Toplantısı”, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü 15.00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 27 Ekim 2018 Cumartesi günü 15.00 – 17:00 saatleri arasında “çoğunluk şartı aranmaksızın” Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı toplantı salonunda (Medrese Mah. Lise Cad. Sayarlar İş Hanı Kat:3 No:10) Merkez Yozgat adresinde yapılması Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun aldığı 28/09/2018 tarih ve 2018/08 nolu karar alınmışırr.

2. Genel Kurulda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.

1. Açılış ve Yoklama,
  2. Divan Heyetinin Oluşumu,
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
  4. Genel Başkanın Konuşması,