YURT SENDİKALARI

YURT – Ay Tarım Sen 2. Genel Kurul İlanı

Yazı Tarihi :3 Ekim 2018
1.529 Kez Görüntülendi

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Tarım – Orman Çalışanları Sendikası (YURT – AY TARIM SEN) Tüzüğü gereği yapılacak “2. Olağan Genel Kurul Toplantısı”, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü 15.00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 27 Ekim 2018 Cumartesi günü 15.00 – 17:00 saatleri arasında “çoğunluk şartı aranmaksızın” Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı toplantı salonunda (Medrese Mah. Lise Cad. Sayarlar İş Hanı Kat:3 No:10) Merkez Yozgat adresinde yapılması Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun aldığı 28/09/2018 tarih ve 2018/08 nolu karar alınmışırr.

2. Genel Kurulda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.

1. Açılış ve Yoklama,
  2. Divan Heyetinin Oluşumu,
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
  4. Genel Başkanın Konuşması,
  5. Tüzük Tadilat Komisyonun Oluşturulması,
  6. Faaliyet Raporunun Okunması ve Oylanması,
  7. Mali Rapor ve Bütçenin Okunması ve Oylanması,
  8. Tüzük Değişikliklerinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması,
  9. Sendika Organları Seçimi (Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu, Üst Kurulu Delegesi Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi),
  10. Dilek ve Temenniler,
  11. Kapanış

Üyelerimize önemle duyurulur.

Selçuk AY
YURT – AY Tarım Sen
Genel Başkan

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

Web Design - TFNGL