YURT – AY (STK) Başkanlar Kurulu Toplantısı Antalya’da Yapılacaktır. « YURT Sendikaları

YURT – AY (STK) Başkanlar Kurulu Toplantısı Antalya’da Yapılacaktır.

Bu haber 25 Mayıs 2016 - 22:30 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

YURT – Ay Sendikalarının ev sahipliğinde ve organizasyonunda YETİŞTİRME YURTLARINDAN Ayrılanların kurmuş oldukları STK’ların DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI (Tanışma, Kaynaşma ve Değerlendirme) toplantısı 27 – 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacaktır.

Başkanlar Kurulu toplantısını YURT – AY Sendikaları (YURT – Eğitim Sen, YURT – Ay Sağlık Sen, YURT – Ay Büro Sen veYURT – Ay Tarım Sen) Sendikalarımızın sponsorluğunda yapılacaktır.

Yapılacak YURT – Ay Başkanlar Kurulu toplantısı 3 gün sürecek olup, Yapılacak toplantı sonuç bildirgesi YURT – Ay Ailesi ve Basınla bildirilecektir.

YURT – AY Sendikaları

Yurt Ay STK Başkanları Toplantısı Görüş ve Öneri için TIKLAYINIZ