Yurt – Ay Sen Şubat ayı Programı belli oldu

Yazı Tarihi :10 Şubat 2016

Sendikamız Genel Merkez Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT-AY Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – AY Büro Sen Genel Başkanı Murat BEDİR ve YURT – AY Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY ve YURT – AY Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Halil YOLALAN, YURT – AY Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Eğitim İşleri ve AR-GE Başkanı Taner KARABULUT, katılmış oldukları toplantılarda Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli İllerimizde Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlara YURT – AY Sendikaları hakkında bilgilendirmede bulunmuşlardır.

12 – 14 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Batı Karadeniz İllerimizde yapılan ve YURT – AY Sendikalarına gönül veren dostlarımızın organize etmiş oldukları tanışma ve Sendika tanıtım toplantılarında Neden YURT – AY Sen vizyonunun anlatılması, YURT Kardeşlerimiz ve bütün Kamu Çalışanlarının sorunlarının yerinde tespiti ve çözüm önerilerini kapsayan “Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları Genel Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

“Neden Sendikalı Olunmalı” (Neden YURT – AY Sen Olunmalı) toplantıları

12 Şubat 2016 Cuma Bolu – Düzce
13 Şubat 2016 Cumartesi Sakarya
14 Şubat 2016 Pazar Kocaeli

illerinde yapılmıştır.

Toplantılarımız hem katılımcılar hem de toplantıya teşrif eden üyelerimiz adına olumlu ve verimli bir şekilde değerlendirilerek neden Sendikalı ve neden YURT-AY Sen’li olunmalı konu başlıkları altında, Sayın Genel Başkanların yapmış oldukları kısa tanım ve anlatımların ardından YURT-AY Sendikalarımıza bahsi geçen illerimizde görev yapan kamu çalışanı arkadaşlarımızın sahip çıkmaları gerektiğinin, özellikle Yurt Kardeşlerinin ise YURT-AY Sendikalarına kayıtsız şartsız ve mazeretsiz olarak bir an önce üyeliklerini gerçekleştirerek Sendikalarına sahip çıkmalarını kardeşlerine gerekli olan desteği vermelerini artık başka Sendika yada Konfederasyonların arka bahçesi olmaktan kurtulmalarının zamanının geldiği anlatılmıştır.

Bu itibarla; Söz Konusu Sendika yada Konfederasyonların sıkıntıları, problemleri anlama ve çözme gayreti içerisinde olmadıklarını görmelerini ve sayısal üstünlük sağlanması adına mevcut Konfederasyonlara kendilerini merdiven basamağı gibi kullandırtmamalarını belirtilmiş olup,

Ancak söz konusu sıkıntı ve problemleri en iyi ve kararlı bir şekilde aynı havayı teneffüs etmiş ve aynı sıkıntıları yaşayanların anlayabileceğini ve çözüm odaklı çalışmalar yapacağı ifade edilerek YURT-AY Sendikalarına katılımların bir an önce gerçekleştirilmesi hususunda çağrıda bulunmuştur.

Akabinde toplantıya katılan arkadaşlarımızın hemen üyelik formlarını doldurarak üye olmaları, Sendikalarımıza olan teveccühlerin ve güvenin habercisi olarak değerlendirilmiştir.

Ayrıca toplantılarımıza katılan ve üyelik işlemlerini gerçekleştiren dostlarımız tarafından, söz konusu illerimizde teşkilatlanma çalışmalarına hız verilmesi talepleri bizlere güven ve gurur vermiştir.

Bu vesileyle Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli’nde yapmış olduğumuz toplantılarımızın organizasyonlarını tertipleyen YURT-AY Sendikaları temsilcileri Hasan BEDİR, Cüneyt YILDIRIM, Saffet UĞURLU, İsmail KARAKUŞ, İsmail KOÇAK ile Rafet TATARKAN’a ve emeği geçen tüm herkese göstermiş oldukları teveccüh ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla.

YURT – AY Sen

Genel Merkez

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL