YURT – AY SEN Aksaray’da…

Yazı Tarihi :8 Şubat 2016

YURT – AY Sen (Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Eğitim Çalışanları Sendikası) Genel Merkez teşkilatlanma için AKSARAY’a çıkarma yaptı.

Aksaray merkez Öğretmenevinde gerçekleşen Neden YURT – AY Sen toplantısına Yurt – Ay Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY, Yurt – Ay Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, Yurt – Ay Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı) Halil YOLALAN ve çok sayıda YURT – AY Sevdalısı katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Aksaray Öğretmenevinde gerçekleşen Neden YURT – AY Sen toplantısına ilgi büyüktü, Sendikamız her geçen gün daha güçlü ve emin adımlarla bir çınar gibi büyümeye devam ediyor.

AKSARAY’da YURT – AY Sevdalıları ve Eğitim camiası tarafından karşılanan Genel Başkanımız ve ekibi bu soğuk kış ayında güzel, samimi ve sıcak ortamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bütün YURT – AY ailesine, eğitim çalışanlarına YURT KARDEŞLİĞİ’ne teşekkür ederek, “sizlere hizmet onur ve gurur duyuyorum ve her daim emrinizde ve onurlu mücadelenizde sizlerle birlikte olduğumu ve olduğumuzu unutmayınız”  dedi.

Aksaray merkez Öğretmenevinde gerçekleşen Neden YURT – AY Sen toplantısında YURT – AY Sendikaları Genel Başkanımız Hakan ÇELİKSOY sendikal çalışmalarımız hakkında, Neden YURT – AY Sen olması gerektiğini ve örgütlenmenin önemi anlattı,

Neden YURT – AY Sen

Her gittiğimiz ilde adımı söyler gibi burada da Aksaray’da da üstüne bastıra bastıra söylemek istiyorum Türkiye’nin en büyük ailesi olan bizler eğitim kolunda başta olmak üzere, sağlık, büro, tarım, emniyet ve bütün kurumların her biriminde en alt kademesinden en üst kademesine kadar bizler varız, Hiç kimse bizi biz kadar anlamaz ve anlayamaz, Türkiye’deki bütün sendikalar bir tarafa YURT – AY Sendikaları bir tarafa çünkü onlar bizleri anlamadı ve anlayamazlar, İşte o yüzden YURT – AY Sen dedik ve bismillah diyerek yola çıktık, Bu zor, çetin ve kutsal yolda YURT – AY Sen evimiz, yuvamız, sevdamız, namusumuz, ailemiz, çocuğumuz ve her şeyimiz dedik, Daha önce diğer sendikalarda misafirdik şimdi kendi evimiz olan  YURT – AY Sen ‘deyiz. Türkiye’de iki sendika var biri diğerleri biri ise YURT – AY Sen. Sendikana (evine, yuvana, evladına) sahip çık.

YURT – AY Sen Kuruluş Amacı ve Hedefleri

Biz YURT – AY Sendikaları olarak birinci vazifemiz, amacımız YURT – Kardeşliğine, Eğitim çalışanlarına, sahipsizlere, gariplere ve yetimlere sahip çıkmak dertlerine ortak olmak, sevinçlerini paylaşmak, YURT – Kardeşliğini bir şemsiye altında toplamak, gücüne güç katarak tek ses, tek yürek olmak için var gücü ile çalışır ve çalışacaktır. Bunları gerçekleştirirken de illerimizdeki YURT – AY Derneklerimizle ve SHÇEK Spor Kulüplerimiz ile ortak hareket etmekteyiz, Kuruluş amaçlarımız arasında olan ve kardeş kuruluşlarımızın geliştirilmesi, güçlenmesi hedeflenmektedir bu günde Aksaray iline gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AKSARAY’daki Neden YURT – AY Sen toplantımızı organize eden başta yüreği güzel, kendi güzel tek kişilik ordu Sayın Fatih İNCE ve Yetiştirme Yurttan ayrılan kardeşlerimize, Eğitim camiasına, YURT – AY ailesi ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz dedi.

Genel Başkanımız Hakan ÇELİKSOY her gittiğimiz ilde bizleri hiç yabancılık çektirmeyen, bizleri kendi evimizde hissettiren bütün YURT – AY sevdalılarına ve YURT – KARDEŞLİĞİNE çok teşekkür ederim dedi ve bizler sizler için varız ve var olma mücadelemizi bütün engellemelere, baskılara zulümlere karşı dim dik duracağız.

YURT – AY Sen Türkiye’nin Sendikası

Genel Başkanımız Hakan ÇELİKSOY sendikamız hakkında yaşadıklarını, yaşatılmak istendiklerini ve sıkça sorulan sorular hakkında kısa bir bilgi verdi, Üyelerimiz arasında ve basında zaman zaman YURT – AY SEN hangi konfederasyona bağlı veya bir siyasi parti odaklımı soruları sıkça sorulmaktadır. Veya sordurulmaktadır

Şunu her kes iyi bilsin ve bilmelidir ki YURT – AY Sendikaları siyasi parti odaklı kurulmadıklarını ve siyasi parti odaklı olmayacaktır, Sendikamız hiçbir siyasi partiye arka bahçesi, dolgu malzemesi olmadıklarını ve olmayacaklarını kesinlikle söyleyebilirim, Biz YURT – AY Sendikaları olarak insan odaklı, ezilen, mazlum, mağdur, YURT Çocukları ve YURT – AY Sevdalısı odaklıdır. Sendikamız Vatanını – Milletini seven Bayrağına ve Ezanına bağlı her dilden, her inançtan ve her renkten insanın olduğu bir Sendikayız.

YURT – AY Sen Konfederasyon Yolunda…

Biz YURT – AY Sendikaları hiçbir sendika konfederasyonuna bağlı değiliz ve bağlanmayı da düşünmüyoruz çünkü biz yakın zamanda muhtemelen ve çalışmalarımız doğrultusunda 2015 yılı sonunda büyük YURT – AY Sendikaları Konfederasyonumuzu oluşturacağız, Şuana kadar YURT – AY Eğitim, YURT – AY Sağlık ve YURT – AY Büro kollarında Sendikalarımız faaliyette olup, Bu ay itibariyle YURT – AY Tarım sendikamızın müracaatını yapmış bulunmaktayız, Haziran 2015 tarihinden sonra ise YURT – AY Emniyet ve YURT – AY Emekli kolunun müracaatlarını yapıp 2015 yılı sonunda kendi YURT – AY Sen Konfederasyonumuzu Allahın izni ile kuracağız.

Sendikamız hakkımızda çıkan yalan dolan haber ve dedi kodular veya bu yönde çıkartılmak istenen haberler var bir kez daha söylüyoruz biz YURT- AY Sendikaları hiçbir konfederasyona bağlı değiliz ve bağlanmayı düşünmüyoruz, 2015 yılı sonunda kuracağımız Konfederasyonumuza bağlanmak isteyen sendikalara kapımız açık YURT – AY Sendikaları şemsiyesi altına girebilirsiniz diyerek çıkan haberlere son noktayı Genel Başkanımız Hakan ÇELİKSOY koydu.

ÇELİKSOY son olarak ise biz ne eşontiyon (kalem, ajanda, cüzdan ve flaş bellek) sendikasıyız, ne sayım sendikası, ne yetki sendikasıyız biz YURT – AY Sendikasıyız Bizim davamız insan, bizim davamız Yurt Çocukları ve Yurt – Ay Sevdasıdır.

YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT ise kısa bir konuşma yaptı, Konuşmasında Türkiye’nin en büyük ailesi olarak arkadaşlarımızın başlattığı bu kutsal dava yolunda bizlere yakışan bir toplantı oldu kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız bulunmaktadır, Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadınız, onurlandırdınız, mutlu ettiniz Yurt – Ay Sendikaları Üyelerine  başta YURT – AY Sen Aksaray İl Başkanı Fatih İNCE, Yönetimine ve bütün üyelere teşekkür ederim dedi.

Teşkilatlanma

Neden YURT – AY Sen toplantımızda Yurt – Ay Sen Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma Başkanı) Halil YOLALAN ise teşkilatlanma ve örgütlenme hakkında kısa açıklama yaptı, Sendikalarda teşkilat ve teşkilatlanma çok önemlidir, Bir sendikanın büyümesi ve güçlenmesi için Türkiye’nin her bölgesinde ve her ilinde teşkilatlanması lazım onun içinde bizim Türkiye’yi Genel Başkanımız ve Yöneticilerimiz ile il il, ilçe ilçe, kasaba kasaba gezip teşkilatlarımızı kurup bayrağımızı dalgalandırıyoruz.

Türkiye’nin en büyük ailesi olan YURT – AY Sen’in teşkilatlanma yolunda çok önemli adımlar attıklarını, En büyük destekçilerinin ise yine her zaman olduğu gibi Genel Başkanımızın da söylediği gibi YURT – AY Dernekleri ve YURT – AY Sevdalıları olduğunu belirten YOLALAN bunu her gittiğimiz ilde gördük ve yaşadık, Çünkü her gittiğimiz ilde ve ilçelerde YURT – AY Dernekleri ve YURT – AY Sevdalıları sayesinde çok önemli istişarelerde bulunduklarını ifade ederek “Allah’ın izni ile çok kısa bir süre sonra Türkiye’nin her bir kesiminde il ve ilçe teşkilatları kuracağız ve Türkiye’nin Sendikası olacağız dedi.

Yurt – Ay Sendikası

Genel Merkez

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL