YURT – AY Sen 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Yazı Tarihi :23 Mayıs 2016

Kurucu ve Genel Başkan Hakan ÇELİKSOY Güven Tazeledi.

YURT – AY Sen (Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Eğitim Çalışanları Sendikası 2. Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs 2016Cumartesi günü saat: 11.00 Yozgat Galata Çamlık Otel Toplantı Salonunda (Çamlık Milli Parkı İçi, 66200 Merkez/Yozgat) adresinde yapıldı.

21 Mayıs 2016 tarihinde yapılan YURT – AY Sen 2. Olağan Genel Kurulana; YURT – AY Sen Kurucu ve Genel Başkanı Sayın Hakan ÇELİKSOY, YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, YURT – AY Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler Başkanı) Masar UÇAR, YURT – AY Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY, değerli Üyelerimiz, YURT – AY Sevdalıları, çok sayıda misafir ve davetliler katıldılar.

Açılış konuşması ve gündemin okunmasının ardından divan heyeti seçildi. Divan Kurulunda YURT – AY Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, Niğde YURT – AY Derneği Başkanı ve YURT – AY Sağlık Sen Niğde İl Temsilcisi Yunus AK ve Naci EYLEN seçildiler divan seçimi sonrası ise saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından hemen sonra gündem maddelerine geçildi.

Sendikamız 2. Olağan Genel Kuruluna birlik ve beraberlik damga vururken, Delegelerin tamamı Kurucu ve Genel Başkan Hakan ÇELİKSOY dediler. Sendikamızda bayrak değişimi oldu, Eski Yönetim Kurulundan üç isim yerini yeni arkadaşlara bırakırken, Yerini yeni arkadaşlara bırakan Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı birer plaket veril, Genel Sekreter Ayhan GÖK’ün plaketini Genel Başkan Hakan ÇELİKSOY, Genel Sosyal İşler Başkanı Naim ÇETİN’e Halil YOLALAN ve Genel Eğitim İşleri ve AR-GE Başkanı Taner KARABULUT’a Murat AKKUŞ plaketlerini takdim ettiler.

Genel Başkan Hakan ÇELİKSOY’un Konuşması

Davetimize icabet eden sivil toplum teşkilatının kıymetli yöneticileri,

Sayın Basın Mensupları, Değerli Misafirler

Ve

Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar ve Eğitim Çalışanları Sendikasının Çok Kıymetli Üyeleri

Yol ve kader arkadaşlarım…

Sendikamızın 2. Olağan Genel Kurulana Hoş ve sefa geldiniz diyor; saygılarımı sunuyorum.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” düsturu ile yola çıktığımız bu meşakkatli mücadele de yalnız kalmadık çok şükür.

Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Milletinin öz çocuklarıyız biz. Bu yüzden “Yurdun Çocukları” derler bize. Ne güzel bir unvandır bu taşıdığımız. Her birimizin ayrı bir hikâyesi vardır. Önemli olan da aynı hikâyede buluşmaktır.

Kamuda çalışan arkadaşlarımızla irtibatımızı koparmamak ve kader birlikteliğimizi çalışma hayatında da sürdürmek maksadıyla YURT – AY Sendikası’nı kurduk. Kuruluş gününden bu yana önemli bir yol kat ettik.

Dünya görüşü olarak benimseyip, iliklerimize kadar hissettiğimiz düstur “mazlumun yanında” olmaktır. Haksızlığa uğrayan her kim olursa olsun teşkilatımız hep yanında olacak ve mücadelesini her platformda verecektir.

İlkemiz daima hak, adalet ve milletin bölünmez bütünlüğü olacaktır.

Bütün insani teşkilatlarda imzası olan ve “insanı yaşat ki devlet yaşasın” diyerek bize yol gösteren ecdada dualarla konuşmama son verirken; hepinizi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.

Genel Başkanımızın konuşmasından sonra yapılan seçimde YURT – AY Sen (Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Eğitim Çalışanları Sendikası Yönetimi şu şekilde oluştu.

YURT – EĞİTİM SENDİKASI GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Hakan ÇELİKSOY Genel Başkan Yozgat

Fikret YİĞİT Genel Başkan Yardımcısı (Genel Sekreter) Malatya

Halil YOLALAN Genel Başkan Yardımcısı (Genel Teşkilatlanma Başkanı) Gaziantep