YURT – Ay Büro Sen 2. Genel Kurul Toplantısı « YURT Sendikaları

YURT – Ay Büro Sen 2. Genel Kurul Toplantısı

Bu haber 07 Mart 2018 - 12:10 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.

YURT – Ay Büro Sen (Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar ve Büro Çalışanları Sendikası) Tüzüğü gereği yapılacak olan “2. Olağan Genel Kurul Toplantısı” 31 Mart 2018 Cumartesi günü 14.00 – 17:00 saatleri arasında Grand Ser Otel’de (Şeyh Osman Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı No:30 66100 Merkez / YOZGAT adresinde yapılacaktır.

Genel Merkez Yönetim Kurulunun aldığı 16/02/2018 tarih ve 2018/05 nolu karar ile yapılması kararlaştırılmış olup 2. Genel Kurulda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.

Yönetim kadrolarımıza, Değerli Üyelerimize ve bütün kamu çalışanlara önemle duyurulur.

GÜNDEM:
1. Açılış ve Yoklama
2. Divan Heyetinin Oluşumu
3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
4. Genel Başkanın Konuşması
5. Tüzük Tadilat Komisyonun Oluşturulması
6. Faaliyet Raporunun Okunması ve Oylanması
7. Mali Rapor ve Bütçenin Okunması ve Oylanması
8. Tüzük Değişikliklerinin Görüşülmesi ve Karara Bağlanması
9. Sendika Organları Seçimi (Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu, Üst Kurulu Delegesi Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi)
10. Dilek ve Temenniler
11. Kapanış