Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Temmuz'da Aydın ilinde yapılacaktır. « YURT Sendikaları

Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Temmuz'da Aydın ilinde yapılacaktır.

Bu haber 12 Temmuz 2016 - 13:25 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Temmuz 2016 Perşembe günü Aydın ilinde yapılacaktır.

Sendikamız Genel Merkez Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Hakan ÇELİKSOY ve Genel Merkezimizin Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Temmuz 2016 Perşembe günü Aydın ilinde yapılacaktır.