Teşekkürler YURT Dernekleri; « YURT Sendikaları

Teşekkürler YURT Dernekleri;

Bu haber 18 Haziran 2019 - 11:19 'de eklendi ve 352 views kez görüntülendi.

Ben Hakan ÇELİKSOY YURT – Sendikaları (YURT– Eğitim Sen) Kurucu ve Genel Başkanı, Sendikacılık zor iş ve bunun için uzun uzun yazmayacağım.

Değerli dostlar;

Bir Sendika kurarken veya yola çıkarken ilk önce bir hedefin ve hedef kitlen olmalı idelin olmalı, Bizim YURT – Sendikalarının hedefi, hedef kitlesi sabit ve nettir.

Daha sonra Sendikacılıkta insan arkadaşlarını, yakınlarını ve dostlarının yanında olmasını ister bende. Bende böyle umdum, Ben Sendikacılık (YURT – Sendikaları) serüveninde yola çıkarken başta YURT Dernek Başkanlarımız ile görüş aldım şuan bazı Dernek Başkanlarımız Sendikamıza üye bazı Dernek Başkanlarımız üyelikle kalmadı bize sonuna kadar destek oldu. Olmayan Dernek Başkanı arkadaşlarımız bu işe hep siyasi veya farklı baktıkları için gelmediler/gelemediler.

Buradan YURT– Sendikalarını kurduğum veya şuan ki döneme kadar yanımda olan Dernek ve Başkanlarımın isimlerin zikretmekten onur ve gurur duyduğum için yazma gereksimi duydum. İşte bu cesur yürekli Başkanlarım.

1. Gaziantep YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Halil YOLALAN,
2. Niğde YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Yunus AK,
3. Mersin YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Selçuk ORUÇ,
4. Balıkesir YURT – Ay Derneği eski Başkanı Sayın Taner KARABULUT,
5. Karaman YURT – Ay Derneği eski Başkanı Sayın Ali İmran AKSU
6. Karaman YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Suat ÇELİK
7. Erzurum YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Yunus UZUN,
8. Bingöl YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Erkin KÜÇÜKÖNER,
9. Aydın YURT – Ay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi (Başkan Yardımcısı) Cemal ARİS
10. İzmir YURT– Ay Derneği Başkanı Sayın Erdal ELMALI,
11. Bursa YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Orhan YAĞCI,
12. Amasya YURT – Ay Derneği Başkanı Sayın Özcan SORHAN,

Değerli Başkanlarıma sonsuz teşekkür eder, Saygılar sunarım.

YURT – Sendikası ailesine son olarak aramıza katılan Derneklerimizden; Malatya YURT – Ay Derneği ve kısa adı DABAF olan (Doğu Anadolu Büyük Aile Federasyonu) kurucu Başkanı Sayın Mehmet ÇOLAK’ta Sendikamız Üyelik formunu doldurmuş bulunmaktadır.

Ailemize yeni katılan Sayın Mehmet ÇOLAK’ada ayrıca teşekkür ederim.

Değerli Üyelerimiz ve sevgili büyük YURT ailesinin fertleri tahmin edebiliyorum bazı Dernek Başkanlarının ismi niye yok diye soruyorsunuzdur, Lütfen bu soruyu bizlere değil ismi olmayan Dernek Başkanı arkadaşımıza sorabilirsiniz, Çünkü yanlış anlaşılmamalara sebep olmamak için.

Hakan ÇELİKSOY
YURT – Eğitim Sen