Teröre lanet ediyor, şehitlerimize rahmet diliyoruz « YURT Sendikaları

Teröre lanet ediyor, şehitlerimize rahmet diliyoruz

Bu haber 05 Ekim 2018 - 9:31 'de eklendi ve 11 views kez görüntülendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Batman’ın Gercüş ilçesinde dün operasyona giden askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 8 askerimizi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin birliğini, milletimizin huzurunu hedef alan bu tür saldırı ve eylemlerin başarıya ulaşma imkânı yoktur, olamaz. Bu alçaklardan da, arkalarındaki güçlerden de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek kurtulacağız. Son derece zorlu bir coğrafyada yaşamanın yüklediği sorumluluğun idrakinde ve bütün terör örgütlerinin bizi yıkmaya, parçalamaya dönük amaç ve eylem birliği içinde oldukları bilinciyle, milli kaynaşma ve dayanışmamızı daha da sağlamlaştıracağız.

YURT Sendikaları olarak,en yüce mertebeye ulaşan şehitlerimize Allah’tan rahmet, evlatlarını gencecik yaşta vatan için feda eden ailelerine sabır ve şanlı Türk ordusuna başsağlığı diliyoruz.

Türk milleti size minnettardır ve sizi unutmayacaktır.

YURT – Sendikaları