Tercih yaparken hatalı onay verenlerin dikkatine « YURT Sendikaları

Tercih yaparken hatalı onay verenlerin dikkatine

Bu haber 05 Ocak 2017 - 20:31 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.

30 Aralık 2016-13 Ocak 2017 tarihleri arasında toplam 3220 kadro/pozisyon için yerleştirme yapılacaktır. Adaylar yerleştirme için tercih işlemlerini ise 30 Aralık 2016-13 Ocak 2017 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden yapılabilmektedir.

Adayların yerleştirme tercihleri www.turkiye.gov.tr adresinden yapmaktadırlar ancak ;

Tercih yaparken 30 adet Tercih işlemini yapmadan yanlışlıkla Onayla_bitir yaparak tercihleri yarıda kalan kardeşlerimiz;

Aşağıdaki linkteki dilekçeyi imzaladıktan sonra 0312 705 50 21 numaraya fax çekmeniz gerekmektedir. Yapmış olduğunuz terciğiniz iptal olacak ve sistem yeniden tercih yapmanıza izin verecektir.

Dilekçe (resim formatında) için TIKLAYINIZ

Dilekçe ( WORD dosyasıdır) için TIKLAYINIZ