Sınavsız Ünvan Değişikliği

Yazı Tarihi :10 Kasım 2017
1.538 Kez Görüntülendi

YURT Sendikaları olarak Milli Eğitim Bakanlığı, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile yaptığımız görüşme ve yazışmalarda 2828 Sayılı Kanun ile atanan ve bir üst kadroya atanma şartlarını taşıyan kardeşlerimizin de aynı Kanun ve Haktan yararlanmasının uygun olacağı konusundaki ısrarlı görüşmelerimiz gereği, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca verilen cevapta Devlet Personel Başkanlığı ile gerekli görüşmelerin yapıldığı ve ilerleyen dönemlerde gerekli mevzuat çalışmalarının yapılacağı bilgisinin verilmiş olması sevindirici bir haber olmakla birlikte tüm üye ve kardeşlerimizin bir üst öğrenimlerini tamamlamalarını ve görevlerinde en üst makamlara kadar yükselmeleri temennisi ile BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ der şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.

YURT – Eğitim Sen

1. ali dedi ki:

cevap bekliyoruz sayın degerli yetkililer sonuç ne oldu ne kadar daha bekleyecegiz en azından bir süre belirtirseniz ,sıcagı sıcagına olmalı bu yasa şehit yakınları aldı bizde hakkımızı devletin tam öz çocugu olarak istiyoruz,devletin çocugu devletini böyle hizmetli kadrosunda temsil etmek istemiyor,egitimini dışardan bitirmiş yaşı da ilermemiş .bunları kendi çabasıyla yapmış hizmetli memurlar g.i.h memur olark ünvanları degişmeli biran önce..o ilk girdigim,z zamnlarada kimse bize okulu dışardan bitir hizmetli memur farklı her işi yapar vs ögretmediler,lütfen cevab bekliyoruz sonuç 2018 2020 ne zaman sene olara ne zman bunu bilsek yeter.intihar etmekten korkuyorum,mannevi sıkıntılar yaşıyorum,zenginler ailesi ile yaşayanlar intihar ediyor üstesinden gelemiyorken .hakkım helal etmem etmiyorum.

2. Ali dedi ki:

Hizmetli memurlarlar eğitimlerini dışardan tamamladı Lütfen artık bırdefaya mahsus sınavsız görevde yükselme olsun, masa başı iş yapıyoruz çoğumuz ama hep sosyal haklarımız ve müdürlerin ağzına bakıyoruz işine gelmese temizlik te yaptırıyor nöbette, Yardımcı olacak her kişiden ALLAH BINLERCE KERE RAZI OLSUN lütfen gelişmeleri haber edin

3. Soner dedi ki:

Bu haberle ilgili ses yok galiba nerdeyse 45 güne yakın?

4. Kemal dedi ki:

üniversite mezunu olup memur olanlar için de bir kaç kelime yazsaydınız. ayrıca bildiğim kadarıyla kanun taslağı meclise gönderilmiş ama uzun zaman geçmesine rağmen hala komisyonda gündeme alınmadı

5. ismail dedi ki:

Bu karar için gerekirse sendika grev yürüşü bile yapmalıdır.Ancak birlik olursak başarabiliriz resmi yazıdan ibaret kalmamalıdır.herkeze yapılabiliyorsa bizde bu hakkı istiyorsak sonuna kadar çabalamalıyız..

6. Hatice dedi ki:

Bu yazı bütün kurumlar için mi geçerli?

By - TFNGL