Sınavsız Ünvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliğine Bakanlıklardan cevap geldi

Yazı Tarihi :19 Aralık 2017
1.760 Kez Görüntülendi

YURT Eğitim Sendikası olarak Milli Eğitim Bakanlığı, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile yaptığımız görüşme ve yazışmalarda 2828 Sayılı Kanun ile atanan ve bir üst kadroya atanma şartlarını taşıyan kardeşlerimizin de aynı Kanun ve Haktan yararlanmasının uygun olacağı konusundaki ısrarlı görüşmelerimiz gereği, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Atama Yer Değiştirme Yönetmeliği hakkında Milli Eğitim Bakanlığının sendikamıza vermiş olduğu cevaplar aşağıdadır.

YURT – Eğitim Sen

1. Erol dedi ki:

Hizmetli üniversite mezunu shcek liler nezaman gih memuru olacak.nereye muracat edecek.yasa onaylandimi.

2. etem ulger dedi ki:

emeği geçen arkadaşLara saygıLar sunarım aksarayda

3. Deniz dedi ki:

Arkadslar son durum nedir cvp geldimi bilgisi olan varmı lütfen bitsin artık şu işkence

1. Ali dedi ki:

İki dilekçe yazılmış biri görev yeri değişimi Vs,diğeri sınavsız unvan değişikliği birine m,e,bakanlıktan cvb gelmiş lakin nedense görevde yükselme konusunda bir cevab yok, ama görevde yükselme sınavında 3 yıl şartı kalkmış bu onlara göre BÜYÜK başarı sanırım!! Lise, üniversite, lisans mezunu arkadaşlarımız sabırla bekliyo,hayırlısı ile bekleyeceğiz, ve sesimizi duyupta sessiz kalan mevki sahibi, söz sahibi, yetkilere hakkımı helal etmiyorum, ahirete günahları bitmesin.

4. Ali dedi ki:

Cvb ne zaman gelecek incelemeleri ne kadar daha devam edecek!

5. Ali dedi ki:

Cevab hayla gelmedi bu iyi bişey mi?! Ne kadar daha bekleyeceğiz, işçiye taşerona kadro veriliyor gündem geriye işlemez BİZİ UNUTURMAYIN HİZMETLİ MEMUR GİH SINIFINA GEÇMEK İSTİYOR, BE ZAMN CEVB GELECEK,

6. Ali dedi ki:

Hayla bekliyoruz, ilkokul mezunu 2828 yasayla bizle aynı yasayla hizmetli memur olanlar Aralık 14 den itibaren gih sınıfına geçip masa başı memur oldular, bizim talebimiz neden bu kadar geç cevap geliyor! ne kadar daha beklemelıyız, lütfen bir cvb verin, psikolojik olarak iyi değil

7. Deniz dedi ki:

8. Deniz dedi ki:

Inşaallah olur ezilmekten küçük ve hor görülmekten yoruldum artık allahım sen duy sesimizi bu konuya vesile olan herkese çok teşekkür ederiz allah razı olsun

9. ahmet dedi ki:

boşuna sevinme çünkü böyle bir şey imkansız

1. murat dedi ki:

Ne demişler büyük konuşma sonra o lafın altında kalırsın.. bugün yasa metni meclise geldi.

10. Ali dedi ki:

Hey yüce Allahım sana hamdolsun inşallah hayrlı olumlu cevabı bekliyoruz sonuç biz yurttan çıkmış hizmetli memurları sevindirir yüreğimizdeki yaşlar hüzünler son bulur inşallah, bu konuda bize kim karınca kadar da olsa yardım etti ediyor ise Allah razı olsun. Hizmetli lise, üniversite, lisans mezunu arkadaşlarımız sabırla gih sınıfına geçmeyi bekliyorz, kanun taslağının meclise sunulma ve nihai kararın sonucu için ilgili kararı beklemekteyiz, şahsım adına adagım var gih sınıfına geçtiğimde ankara da çocuk evlerine, ve huzurevıne kurban keseceğim, 🙂 iyiki varsınız hiç tanımadığım ama yürekte hissettiğim tüm shcek na mensup kardeşlerim, abilerim, ablalarım, iyiki varsınız biz birlikte çoğuz.

By - TFNGL