SHÇEK Kapsamında 3274 kardeşimiz kamu kurumlarına atamaları yapıldı

Yazı Tarihi :24 Aralık 2018

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında 2018 yılı merkezi yerleştirme dönemi için 03 Aralık 17 Aralık 2018 tarihleri arasında tercihleri alınan hak sahiplerinden toplam 3274 hak sahibi kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirildi.

Devlet korunmasından yararlan gençlerimizin kamu kurumlarına atanması amacıyla ilkokul/ortaokul/ilköğretim seviyesinden (1.057); ortaöğretim(lise) seviyesinden (1.682); önlisans seviyesinden (271); lisans seviyesinden (264) olmak üzere toplam (3.274) kadro ya da pozisyona tercihte bulunan Devlet korunmasından yararlanmış gençlerimiz yerleştirme sonuçları açıklandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ataması yapılan kardeşlerimize tebrik eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz. Göreve Başlama konusunda sendikamızda her zaman destek alabilirsiniz.

Atama ve kura sonuçları için TIKLAYINIZ

NOT : Ataması yapılmayan arkadaşların 2019 Yılı Mart ayında yeniden Tercih ve Atama yapılacaktır.

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

1. Adem dedi ki:

Göreve nezaman başlayacağız bunun için nereden bilgi alacağız

2. İstek dedi ki:

Mart ayında değil Mayıs olacak atama..yanlış yazıyorsunuz..

By - TFNGL