Sayın Bekir BOZDAĞ’ı makamında Ziyaret ettik.

Yazı Tarihi :10 Şubat 2019

Eski Adalet Bakanı, Anayasa Komisyonu Başkanı, Yozgat Milletvekili Sayın Bekir BOZDAĞ’ı makamında Ziyaret ettik.

8 Şubat 2019 tarihinde YURT Sendikaları Çatısı altında YURT – Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın Hakan ÇELİKSOY, YURT – Büro Sen Genel Başkanı Murat BEDİR, YURT – Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Şabet ŞAHBAZ, YURT – Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Saffet UZUNDERE, YURT – Tarım Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali GASER, YURT – Eğitim Sen Ankara İl Temsilcisi Uğur ÇAKIROĞLU ve Murat YILDIZ ile birlikte Eski Adalet Bakanı, Anayasa Komisyonu Başkanı, Yozgat Milletvekili Sayın Bekir BOZDAĞ‘ı makamında Ziyaret ettik.

Gerçekleşen ziyarete; 27 Mart 2018 tarihli ve 30373 Sayılı 2. Mükerrer olarak Resmi gazetede yayınlanan “7103 Vergi Kanunları kapsamında “SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ” ile ilgili bilgilendirme yaparak YURT Sendikaları olarak hazırlamış olduğumuz dosyayı kendisine sunduk.

Bilgilendirme sonrasında Sayın BOZDAĞ; Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürünü Sayın Metin YENER’i arayarak  SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ konusu hakkında yardımcı olmaları hususunda bizim adımıza randevu talep etti.

Sayın YENER ile gerçekleşen toplantıda SINAVSIZ UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ hakkında hazırlamış olduğumuz dosyayı sunarak konu hakkında bilgi verdik. Toplantı sonunda 7103 Sayılı Yasa hakkında sorunların giderilmesi için bizlere destek olacağının söyledi.

YURT Sendikaları olarak, Sayın Bekir BOZDAĞ ve Sayın Metin YENER‘e göstermiş olduğu nezaketten dolayı üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

Sayın Bakanımıza sunmuş olduğumuz dosyada;
1. En az lise mezunu olan her kes bu yasadan faydalanmalıdır.
2. İhraz ettiği unvanlara atanırlar ibaresindeki İHRAZ kelimesinin kaldırılması,
3. Kurumlar kadrolarda % kontenjan uygulamamalıdır,
4. Düz lise mezunlarında tamamının atamalarının gerçekleştirilmeli,
5. Hiçbir lise ayrımı yapılmamalıdır,
6. Kurumların kadroları yok ise DPB (Devlet Personel Başkanlığından) kadro tahsisi yapılmalıdır,
7. Bütün Bakanlıklar (Kurumlarda) işleyiş ve uygulama aynı olmalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YURT – Sendikaları
Basın Bürosu,

1. Izzet dedi ki:

Tebrikler.. Gençlik ve Spor Il Müdürlüğünde Görev Yapıyoruz. Bizim Atamamız Yapılmadı Onun Yerine Sürekli ISCI Personeli Alıyorlar Teknisyen, Tekniker Gibi Kadrolarda Bir Anlam Veremedik Bu Duruma?

2. leyla dedi ki:

lütfen artık rica ediyorum sizden şu kadroyu alalım bu hizmetli kadrosu bizi mahveti inan dayanacak gücümüz kalmadı çok eziliyoruz

3. ayaz dedi ki:

SAYIN YETKİLİ ATAMA OLACAKMI OLMAYACAKMI SON DURUM NEE

4. alican dedi ki:

Allah razı olsun,zaten aklı selim insan kanunda ve yönetmelikte anlatılan istenen şeyin ruhunu anlamını bilir,Sayın DEGERLİ BÜYÜĞÜMÜZ BEKİR BOZDAĞ VE YARDIMCI OLACAK HERKEZDEN ALLAH BİNLERCEKERE RAZIOLSUN.TABİİ Kİ İLK ÖNCE BİZİM AİLEMİZ OLAN YURT SENDİKALARI BAŞKANLARI VE ÖÇALIŞAN EMEK VEREN HERKEZDEN,SİZCE 2019 DA HAKKIMIZI DÜZ LİSELİ OLARAK ALABİLİRMİYİZ YOKSA 2020 Yİ BULURMU ?

By - TFNGL