Memur Öğretmenlere Hayırlı Olsun

Yazı Tarihi :12 Şubat 2019

YURT Sendikaları olarak; 2828 Sayılı Kanun kapsamında Memur olarak görev yapan kardeşlerimizin Öğretmen olarak atanmalarına ilişkin bir kazanım daha elde ederek mağduriyetleri son buldu.

Resmi Gazetede yayımlanan “7103 Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” kapsamında halen görev yapan kardeşlerimizin Öğretmen olarak atanmalarına ilişkin  Resmi yazı ile 05/10/2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına Memur Öğretmenlerin Mağduriyetlerinin son bulmasına ilişkin talepte bulunarak atanmalarına ilişkin Resmi yazımız ve Milli Eğitim Bakanlığının 11.02.2019 tarihli 81 İl Milli Eğitim Müdürlüklerine göndermiş olduğu yazılar aşağıdadır.

YURT Sendikaları olarak;  Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Hizmetli olarak görev yapan lise mezunu (Açık Lise, Düz Lise ve Meslek Liseleri) kardeşlerimiz içinde Memur kadrolarına atanmalarına ilişkin konunun yakından takipçisi olduğumuzu resmi görüş ve taleplerimizle gerek hukuki ve idari her konuya titizlikle takip ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sizin Sendikanız… Biz Birlikte Güçlüyüz… Sendikana Sahip Çık

YURT – Sendikaları

1. Yusuf HAZAROĞLU dedi ki:

zuhal hanım MEB’te çalışan personeller için geçerli

2. alican dedi ki:

Allah binlerce kere yüzlerce kere razı olsun,emekleriniz için gönülden iyi temelierimi sunarım,işin peşinde olmanız bile biz hizmetli düz lise mezunu ,imam hatip yada meslek mezunu binlerce kişiye umut oluyor,eminim en kısa zamanda bizim sefalet,mobing, çilemiz bitecek,bizlerde hizmetli kadrosundan kurtulacagız,en son Sayın Bekir BOZDAĞ ile görüşülmüştü,dilerim en kısa zamnda çözüme kavuşur,sıramızı bekliyoruz.

3. zuhal özdemir dedi ki:

Ben Üniversitede görev yapıyorum yararlana biliyormuyum

4. Zuhal dedi ki:

Universitelerde calisan memur ogretmenleride kapsiyor mu

5. Zuhal dedi ki:

Ben universitede calisiyorumm yararlanabiliyormuyumm

1. Serkan dedi ki:

Üniversitedeki memurlar faydalanamıyor fakat üniversitende konservatuvar varsa bunların tam zamanlı ortaöğretim bölümleri var uygun kadro varsa geçebilirsin.

6. Yusuf HAZAROĞLU dedi ki:

S.a düz lise mezunları ne zaman bu kanundan yararlanacak ?

By - TFNGL