MEB Şube Müdürlüğü İçin Görevde Yükselme Sınavı 1 Nisan’da « YURT Sendikaları

MEB Şube Müdürlüğü İçin Görevde Yükselme Sınavı 1 Nisan’da

Bu haber 23 Ocak 2018 - 14:52 'de eklendi ve 16 views kez görüntülendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda taşra teşkilatı il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri 513 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme yoluyla atama yapılacaktır. Şube müdürlüğü için görevde yükselme sınavı, yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.

Yazılı sınav Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 01 Nisan 2018 tarihinde saat 14.30’ da Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde yapılacaktır. Sınav sürecine ilişkin açıklamalar Milli Eğitim Bakanlığının http://www.meb.gov.tr ve/veya http://ikgm.meb.gov.tr internet adreslerinde ilân edilecektir.

Şube Müdürü kadrosu için toplam 513 kişi alınacak olup; Yazılı sınava başvuruya ilişkin şartlar ve takvim daha sonra Bakanlığımızca duyuru yapılacaktır.

YURT – Eğitim Sen