YURT SENDİKALARI

MEB Görevde Yükselme Sınavı 09 Aralık’da

Yazı Tarihi :12 Eylül 2018

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Öğretim Hizmetleri sınıfı dışında yer alan Memur ve Şef unvanına yönelik görevde yükselme sınavının 09 Aralık 2018 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

YURT Eğitim Sendikaları olarak; Sınava girecek arkadaşlara yönelik Sendikamızca “Sınav Konulara hazırlık ve Soru Bankası komisyonu kurulmuş çalışmalara başlamıştır.” Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık Kitabı Bakanlığımızca 2018 Yılı Şef-Memur Görevde Yükselme Atama Kılavuzu (Ders Konuları)  yayınlandıktan sonra İl Temsilciliklerine gönderilecektir.

Sınava girecek Üyelerimize ve Eğitim Çalışanlarına şimdiden başarılar dileriz.

YURT Sendikaları

Örnektir…! 2016 yılına ait Bakanlığımızın Şef – Memur Görevde Yükselme Kılavuzu için tıklayınız.

1. Gülten dedi ki:

Bu sınavi da yapmazlar sozde kalir duz lise mezunlarına yaptiklari gibi

Web Design - TFNGL