MEB Görevde yükselme ek atama başvuruları

Yazı Tarihi :15 Kasım 2016

YURT Eğitim Sen’in Büyük Başarısı

Sendikamızın 27/06/2016 tarih ve 162 sayılı yazısı ile Milli Eğitim Bakanlığına ek atama talebinde bulunmuş ve Bakanlığımızın ile sürekli irtibatta kalarak 2016 yılı bitmeden Ek Atama açılması konusunda anlaşma sağlanarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik kapsamında 6 Aralık 2015 tarihinde yapılan görevde yükselme sınavında 70 ve üzeri puan alan adayların başvuruları, 16-22 Şubat 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda alınarak 1 Mart 2016 tarihinde atamaları gerçekleştirildi.

İlân edilen kadrolardan boş kalan kadrolara, atama başvurusunda bulunmayan ve başvuruda bulunup atanamayan personelin (ataması iptal edilenler hariç) 2016 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Şef ve Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Atama Başvuru Kılavuzu´nda belirtilen açıklamalar doğrultusunda 17 – 22 Kasım tarihleri arasında atama başvuruları elektronik ortamda alınacaktır.

Tüm Çalışanlarımıza hayırlı olsun

YURT – Sendikaları
YURT – Eğitim Çalışanları Sendikası

mebekatama

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL