YURT SENDİKALARI

MEB Aday Memurların Yetiştirilmelerine ilişkin Yönetmelik sınav konuları arasından çıkarılmıştır

Yazı Tarihi :20 Kasım 2018
2.523 Kez Görüntülendi

09 Aralıkta Yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı 20 Kasım 2018 tarih ve 22178658 sayılı yazı ile illere gönderdiği yazıda;

Sınavda mevzuat konuları arasında bulunan “MEB Aday Memurların Yetiştirilmelerine ilişkin Yönetmelik” sınav konuları arasından çıkarılmıştır. Aday memurların yetiştirilmesine ilişkin işlemlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan adaylık işlemleri (54 – 58. Maddeler) sınavda dikkate alınacaktır.

Yapılan değişikliğe göre Sunu ve Deneme Sınavındaki sorular sayfamızdan kaldırılmıştır.

YURT Sendikaları

1. Hakan ÇELİKSOY dedi ki:

Değerli bilgilendirmeleri için Genel Başkan Yardımcımız (Basın, İletişim ve AR – GE Başkanı) ve web mastırımız Sayın Tufan GÜL’e Üyelerimiz ve Eğitim çalışanları adına teşekkür ederim.

Web Design - TFNGL