YURT SENDİKALARI

MAYIS’da AYDIN’da BULUŞUYORUZ…

Yazı Tarihi :9 Nisan 2018

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki kurumlarda çalışarak emekli olmuş, istifa ve kurum değişikliği gibi sebeplerle bu kurumlardan ayrılmış, halen bu kurumlarda çalışmakta olan
büyüklerimiz, bu kurum bünyesinde barınarak hayata atılmış büyüklerimiz, arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz ile halen bu kurumlardan yararlanmakta olan büyüklerimiz ve kardeşlerimiz arasında gönül köprüsü kurarak var olan sorunlarımızı paylaşarak yok etmek, var olan sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltmak için yola çıktık.

Etkinliğimiz amatör canlı müzik, kavurma, pilav, irmik helvası, ayran,çay ikramı eşliğinde geçmişten günümüze hatıralarımız ile gün boyu devam edecektir.

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

1. Aydın Yaşar dedi ki:

Sayın Yurt Sendikaları Başkanlarım; İlginiz için teşekkürler elinize emeğinize sağlık, inşaallah tüm dostlarımızla
    etkinliğimizde buluşmak dileği ile. . . Aydın’dan selam ve saygılarımızla

Web Design - TFNGL