Lastik-İş Sendikası Camiasına Başsağlığı Diliyoruz « YURT Sendikaları

Lastik-İş Sendikası Camiasına Başsağlığı Diliyoruz

Bu haber 14 Kasım 2018 - 8:28 'de eklendi ve 10 views kez görüntülendi.

DİSK’e bağlı Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan 13 Kasım Salı günü, Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki bir lastik fabrikasında işçilerle görüşürken, bir saldırgan tarafından vurulması sonucu ağır yaralanan Abdullah Karacan hastanede  tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Vefatından duyduğumuz derin üzüntüyü paylaşırken yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Benzer olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, YURT Sendikaları olarak Abdullah Karacan’a rahmet, ailesi ve yakınlarına, Lastik-İş  yöneticilerine ve üyelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

YURT Sendikaları