Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Yazı Tarihi :10 Ağustos 2019

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bizi biz yapan değerlerimize YURT – Sendikaları olarak sıkı sıkıya sahip çıkacağız.

Bayramlar, birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttığı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Bu özel günlerde birbirimizle kucaklaşarak ve kurbanlarımızı paylaşarak, gönüllerimizi birbirine daha da yaklaştırmalıyız. Kırgınlıkları bir kenara bıraktığımız, çocuklarımızı sevindirdiğimiz, büyüklerimizin hayır duasını aldığımız bir bayram süreci yaşamanızı temenni ediyoruz.

YURTSendikaları olarak; Kurban Bayramınızı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyoruz.

YURT – Sendikaları
Basın İletişim ve AR-GE Bürosu

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.