Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Yazı Tarihi :29 Ağustos 2017

YURT – Sendikaları Başkanları Kurban Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Kurban Bayramı Mesajında, “İslam aleminin ve tüm insanlığın birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu  ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni ediyoruz”

YURT – Sendikaları olarak, bayramların, manevi değerlerin geleneksel olarak yaşatıldığı, aile bireylerini bir araya getiren, toplumda sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu günler olduğunu anımsatarak, “Birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramları bir fırsat olarak değerlendirmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde birbirimize kenetlenmeliyiz”

YURT – Sendikaları  “Geçmişimizden bugüne getirdiğimiz milli birlik, beraberlik, hoşgörü içinde nice bayramlar geçirmenizi diler, milletimizin Kurban Bayramını kutlarız” ifadelerine yer verdiler.

Hakan ÇELİKSOY İrfan YİĞİT Murat BEDİR Selçuk AY
YURT Eğitim Sen YURT – Ay Sağlık Sen YURT – Ay Büro Sen YURT – Ay Tarım Sen
Genel Başkanı Genel Başkanı Genel Başkanı Genel Başkanı

Bu Konu Hakkında Henüz yorum yapılmamış.

By - TFNGL