Kurban Bayramınız Mübarek Olsun « YURT Sendikaları

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Bu haber 29 Ağustos 2017 - 11:33 'de eklendi ve 15 views kez görüntülendi.

YURT – Sendikaları Başkanları Kurban Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Kurban Bayramı Mesajında, “İslam aleminin ve tüm insanlığın birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu  ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni ediyoruz”

YURT – Sendikaları olarak, bayramların, manevi değerlerin geleneksel olarak yaşatıldığı, aile bireylerini bir araya getiren, toplumda sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu günler olduğunu anımsatarak, “Birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramları bir fırsat olarak değerlendirmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde birbirimize kenetlenmeliyiz”

YURT – Sendikaları  “Geçmişimizden bugüne getirdiğimiz milli birlik, beraberlik, hoşgörü içinde nice bayramlar geçirmenizi diler, milletimizin Kurban Bayramını kutlarız” ifadelerine yer verdiler.

Hakan ÇELİKSOYİrfan YİĞİTMurat BEDİRSelçuk AY
YURT Eğitim SenYURT – Ay Sağlık SenYURT – Ay Büro SenYURT – Ay Tarım Sen