Kanser İlaçları Artık Ücretsiz « YURT Sendikaları

Kanser İlaçları Artık Ücretsiz

Bu haber 07 Temmuz 2018 - 21:32 'de eklendi ve 7 views kez görüntülendi.

KANSER HASTALARININ TEDAVİLERİ TAMAMEN ÜCRETSİZ HALE GETİRİLDİ.

Resmî Gazete’de yayımlanan Sağlık Uygulamaları Tebliği’nde yapılan değişiklikle Kanser Cerrahisi fark alınmayan hizmetler arasına alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Kanser cerrahisi için yılda 240 milyon TL ödüyorken söz konusu düzenleme ile bu ödemeyi yılda yaklaşık 750 milyon TL’ye çıkartarak kanser hastalarımızın tedavilerini tamamen ücretsiz hale getirdik.

Hem kanser hem de diğer tüm hastalıkların tedavisine ve önlenmesine ilişkin yine maliyet unsuru gözetmeksizin iyileştirmelerimiz hızla ve artarak devam edecek” dedi.

YURT Sendikaları (YURT – Sağlık Sen) olarak bütün kanser hastalarına mücdeler olsun. Allah acil şifalarını versin.

YURT Sendikaları