İl Sağlık Müdürü Sayın ÖKSÜZ’e makamında ziyaret ettik « YURT Sendikaları

İl Sağlık Müdürü Sayın ÖKSÜZ’e makamında ziyaret ettik

Bu haber 16 Şubat 2018 - 20:40 'de eklendi ve 16 views kez görüntülendi.

Kahramanmaraş YURT Sağlık Sen il yönetimi olarak Ali DURDU, İsmail ESENDERE, Ramazan DEMİR, Celil KARATAŞ, Mehmet DEMİR ve Zati PAKSOY ile birlikte, İl Sağlık Müdürlüğüne yeni atanan İl Sağlık Müdürü Sayın Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ’ü makamında hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik

İl Sağlık Müdürü ÖKSÜZ’ ile bir süre sohbet ettikten YURT Sendikaları olarak bizlere nazik ziyaretlerimizden dolayı teşekkür etti.

YURT Sağlık Sen
Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu