İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değiştirmelerine İlişkin Duyuru « YURT Sendikaları

İl Dışı İsteğe Bağlı Yer Değiştirmelerine İlişkin Duyuru

Bu haber 01 Temmuz 2019 - 19:17 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.

TAŞRA TEŞKİLATI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİ HARİÇ DİĞER HİZMET SINIFLARINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN 2019 YILI İLLER ARASI İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunan personelden bulundukları ilde Bakanlık teşkilatı kadrolarında 30 Eylül tarihi itibarıyla kesintisiz en az üç yıl görev yapanlar, iller arasında, yer değiştirmek üzere başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Tarihi : 11-19 Temmuz 2019 Tarihleri arasında yapılacaktır.
Atama Sonuçları : 31.07.2019 tarihinde açıklanacaktır.

BAŞVURUYA İLİŞKİN HUSUSLAR
30 Eylül 2019 tarihi itibarıyla bulundukları ilde en az üç yıl süreyle kesintisiz görev yapanlar, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunabilecektir.

Askerlik hizmeti hariç, aylıksız izinli olarak geçirilen diğer süreler iller arası yer değiştirmeye esas üç yıllık sürenin hesabında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurular, http://pgm.meb.gov.tr adresinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YURT – Eğitim Sendikası

MEB’in duyurusu için TIKLAYINIZ

2 ADET YORUM YAPILDI

Mehmet05/07/2019 / 1:19 pmCevapla