İçişleri Bakanlığı ile görüşme gerçekleştirdik

Yazı Tarihi :18 Nisan 2018
1.270 Kez Görüntülendi

YURT Sendikaları olarak “Sınavsız Ünvan Değişikliği” hakkında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Ahmet ŞENGÜN ile görüşme gerçekleştirdik.

Resmi Gazetede yayımlanan “7103 Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” un 24 ve 25.Maddeleri ile  2828 ve 3413 sayılı kanun kapsamında kamu kurumlarına atanan ve halen görev yapan kardeşlerimizin ile bir üst kadroya atanma şartlarını taşıyanlara Sınavsız Ünvan Değişikliği ile ilgili Kanunun yorum farkı ve yanlış bilgilendirmeden dolayı uygulamanın nasıl olacağı ve kimleri kapsayacağı ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Ahmet ŞENGÜN ve Şube Müdürü Fatma KARAKAYA ile Sendikamız Yönetim Kurulunun 11.04.2018 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğünde yaptığımız toplantıda Kanunun nasıl ve ne şekilde uygulanacağı ve  hangi (Meslek lisesi veya Düz lise ayrımı olmadan) kadroları kapsayacağının, Sendika Yönetim Kurulumuz tarafından Personel Genel Müdürlüğü bilgilendirilmiş ve toplantıda en kısa sürede konu ile ilgili bir çalışma yapılacağı ve yapılan işlemlerden Sendika Yönetim Kurulumuzu bilgilendireceklerini söylemeleri üzerine İçişleri Bakanlığı Personelinin Sınavsız Unvan Değişikliği ile ilgili çalışma başlatılmış olup; Kardeşlerimize hayırlı olması dileğiyle..

YURT Sendikaları
Basın İletişim ve Ar-Ge Bürosu

1. senem dedi ki:

hani ayrım olmadan dediniz neden düz lise değilde meslek lisesi bu ayrım değil mi oy beklersiniz bide çok beklersiniz …boş oy

2. SEVDA dedi ki:

ARKADAŞLAR SADECE MESLEK LİSELERİNE VERİLDİ BU HAK LÜTFEN BİZE HAKSIZLIK YAPILDI DÜZ LİSE MEZUNLARI BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYALIM BU BİR AYRIMDIR

3. mustafa karabulut dedi ki:

merhaba ben kültür bakanlığında bekçi olarak görev yapmaktayım düz lise mezunuyum kültür ve turizm bakanlığı na dilekçe yolladım ve olumsuz olarak geldi bu konu ile ilgili sosyal hizmetlerden düz lise olup ta bir üst kadroya atanan var mı var ise bunun bizlere emsal olacak şekilde dilekçesi olan var mı.? varsa ise bu dilekçeyi bizlerle paylaşır mısınız .bizlere yardımcı olması amacıyla. saygılarımla irtibat.tel:05453871886

4. Alican dedi ki:

Sağolun Allah razı olsun, yanlız neden hiç bir kurum açıklama yapmıyor yönetmenlik neden çıkmıyor, sizce ne kadar daha bekleriz, mobbıng var ve ünvan değişmeden sicil bozulacak diye gerginlikten sinirlerim bozuldu, ruh halıyetım hiç iyi değil, Allah a dualar ediyorum iyiki bizı düşünen, Büyüklerimiz, söz sahibi insanlar var, fakat bi açıklama bekliyoruz, artık iyice bunaldım, dilekçeyı kurum kabul etmiyor, işleme almadı, her an bi vukuat olacak diye gergin bir ortamda paramı kazanmaya çalışıyorum, Allah ailesi olduğu halde sevgisiz, gaddar yetişen insanlardan korusun.

5. Aytuğ sabancı dedi ki:

Egm ile ne zaman görüşme gerçekleştireceksiniz acaba çünkü bu kanunu tek uygulamayacak olan egm dir.

6. Muhammet dedi ki:

Hayırlı olsun Kardeşlerimize Değerli zamanını bizler için harcayan kardeşlerimizden ve abilerimizden Allah razı olsun Sağlık Bakanlığı ile görüşme yapma niyetinizde varmıdır? Saygılarımla